Vijesti 2016. godina

ODRŽAN TRENING PR, ODNOSI S JAVNOŠĆU ZA DJELATNIKE CARITASA

U prostorijama Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije u Sarajevu, u organizaciji Caritasa Bosne i Hercegovine održan je trening 11. i 12. travnja 2016., za djelatnike Caritasa na temu Odnosa s javnošću. Na treningu iz Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije sudjelovali su djelatnici Andrea Košar, Stjepan Radoš, Damir Boras i Leon Kriste, iz Caritasa Banja Luka sudjelovala je djelatnica Mara Stipić Bagarić, iz Caritasa biskupija Mostar – Duvno i Trebinje – Mrkan sudjelovale su djelatnice Zrinka Majstorović i Božica Miličević, a iz Caritasa Bosne i Hercegovine sudjelovali su djelatnici Kristijan Hrgić, Kristina Bičvić i Dijana Muzička.

Kroz dvodnevni trening predavači Emina Bečić i Dženana Aladžuz iz Infohouse-a pokazali su sudionicima važnost odnosa s javnošću, načine reklamiranja i brendiranja, kako se grade odnosi s javnošću, gradi identitet i koliko je važna neverbalna komunikacija u odnosima s javnošću.

Trening „PR, Odnosi s javnošću“ je prvi trening izgradnje kapaciteta osoblja u Caritasu u Bosni i Hercegovini kroz program „Sprječavanje rizika od prirodnih nepogoda“.

CARITAS
Sarajevo, 13. travanj 2016.

Povezani članci

Back to top button