Vijesti 2017. godina

BISKUP KOMARICA PRIMIO TALIJANSKOG VELEPOSLANIKA U BIH

U petak, 12. svibnja 2017., biskup banjolučki Franjo Komarica primio je novog talijanskog veleposlanika Nicolu Minasi-ja u BiH  i njegovu pratnju. Zajedno s biskupom na susretu sudjelovao je i dr. Miljenko Aničić, direktor biskupskog Caritasa.

Biskup je veleposlaniku Minasi-ju izrazio dobrodošlicu u BiH i u Banjolučku biskupiju. Zahvalio mu je za njegovo zanimanje za preostalu poratnu katoličku populaciju u banjolučkom kraju i u entitetu RS. Zajedno s direktorom Caritasa dr. Aničićem upoznali su goste o naporima Banjolučke biskupije u višestrukom pružanju konkretne pomoći mnogobrojnim obespravljenim i zapostavljenim katolicima, ali i drugim svojim sugrađanima – osobito kroz brojne vrlo dobro organizirane karitativne i socijalne projekte.

Veleposlanik Minasi je izrazio svoje divljenje svemu što ej biskup sa svojim suradnicima učinio za opće dobro svojih sugrađana. Obećao je da će se još više zanimati za mogućnost pružanja konkretne pomoći projektima Banjolučke biskupije, osobito njezinog Caritasa.

TABB
Banja Luka, 13. svibnja 2017.

Povezani članci

Back to top button