Vijesti 2016. godina

ODRŽAN BOŽIĆNO-NOVOGODIŠNJI TURNIR U VRHBOSANSKOM BOGOSLOVNOM SJEMENIŠTU

Već treću godinu za redom od 8. do 11. siječnja 2016. u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu u Sarajevu održan je turnir u šahu, stolnom tenisu i biljaru. Na turnir su se mogli prijaviti bogoslovi, poglavari, profesori i svećenici.

Turnir je započeo, 8. siječnja natjecanjem u šahu. Vicerektor vlč. Marko Mikić osvojio je prvo mjesto, bogoslov 4. godine Stipica Lešić drugo dok je treći bio bogoslov 4. godine Mario Grbavac.

Turnir je nastavljen u subotu, 9. siječnja natjecanjem u stolnom tenisu. Prvo mjesto zauzeo je bogoslov 1. godine Zvonimir Kosić, drugo Mario Grbavac, a treće župni vikar u sarajevskoj župi Novi Grad vlč. Stjepan Didak.

Posljednji dan turnira u ponedjeljak, 11. siječnja održano je natjecanje u biljaru. Najbolji je bio vicerektor Mikić, dok je drugi bio ekonom i prefekt vlč. Damir Ivanović, a treći bogoslov Mario Grbavac.

Generalni duktor Josip Erjavac uručio je najboljima sudionicima turnira prigodne nagrade.

„Mi bogoslovi zahvalni smo vicerektoru Marku jer je to samo jedan od događaja koje je pokrenuo. Iako je na našem na putu ka svećeništvu najvažniji duhovni rast i rast u znanju, ipak ovakva druženja snaže naše zajedništvo i daju nam mogućnost da i kroz sport radosno živimo svoje poslanje. Na svemu ovome zahvalni smo dragome Bogu i našim poglavarima u Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu“, kazao je bogoslov Josip. (kta)

Povezani članci

Back to top button